ARTIK SADECE MUTFAĞIMDAKİ MACERALARIMI DEĞİL HAYATIMDA Kİ TÜM MACERALARI,BEBEĞİMLE HİKAYELERİMİ, NACİZANE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞIYORUM MUTFAK MACERALARI DEĞİŞİYOR. MUTFAĞIMDA NELER OLUYOR ARTIK OĞLUMLA EVDE OLARAK DA DEVAM EDİYOR KARIŞIK BLOG
BLOĞUMA HOŞGELDİNİZ
OĞLUMLA EVDE MACERALARIMIZI,ETKİNLİKLERİMİZİ,YAPTIĞIM ŞEKERLERİ...
OKUDUKLARIMI,GÖRDÜKLERİMİ,İLGİMİ ÇEKENLERİ...
BURADA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
BADEM ŞEKER EVİ
OKUDUKLARIMI,GÖRDÜKLERİMİ,İLGİMİ ÇEKENLERİ...
BURADA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
BADEM ŞEKER EVİ
5 Nisan 2012 Perşembe
Garnitürlü Pilav
1 bardak pirinç
markette satılan garnitürlerin yarısı
1bulyon
2 bardak su
tereyağ
sıvıyağ
sıvıyağ ile tereyağı tencerede kızdırdıktan sonra yıkayıp nişastasını akıttığımız pirinci ve bulyonu ekleyip kavuruyoruz.içine yıkadığımız yarım garnitürü ekleyip 2 bardak su ekliyoruz.
sıvıyağ oranı 3 çorba kaşığı 1 çorba kaşığıda tereyağı
çok yağlı gelebilir ama pilav biraz yağı kaldırıyor.lezzetini yağ veriyor sanki alışıncada çok yağlı gelmiyor.afiyet olsunn
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Çok severim garnitürlü pilavı eline sağlık canım çok güzel gözüküyor.
YanıtlaSilSağol cnm teşekkürler...
YanıtlaSil