BLOĞUMA HOŞGELDİNİZ

OĞLUMLA EVDE MACERALARIMIZI,ETKİNLİKLERİMİZİ,YAPTIĞIM ŞEKERLERİ...

OKUDUKLARIMI,GÖRDÜKLERİMİ,İLGİMİ ÇEKENLERİ...

BURADA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
BADEM ŞEKER EVİ






31 Mart 2015 Salı

Logusa Şerbeti Nasıl Yapılır ?

LOĞUSA ŞERBETİ TARİFİ

500 GRAM LOĞUSA ŞEKERİ
3 ADET ÇUBUK TARÇIN
5-6 ADET KARANFİL (ALDIĞINIZ LOĞUSA ŞEKERİNİN İÇİNDE KARANFİL YOKSA 10 15 ADET KULLANABİLİRSİNİZ)
3 BARDAK ŞEKER
25 BARDAK SU


Suyu sekeri ve logusa sekerini 15 dk kaynatin ve diger malzemeleri ekleyip tekrar 20 dk kaynatiniz ister soguk ister sicak olarak icebilirsiniz.

Saklama suresi dolapta 15 gun oda ısısında 10 gun saklayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder