bugün muhabbet sofrası nın bloğunda gördüm bu tarifi işten çıkıp hemen evde kalan minicik 1 adet patatesimle işe koyuldum.çok güzel oldu eşimede havamı basıcam yani artık bakk cips bile yapıyorum diye.tarifi
patatesi yıkayıp kağıt havlu ile kuruladım.
kabak soyacağı ile ince ince kesip tekrar kağıt havlu üzerine aldım.çok az yağda karıştırarak kızarttım.yağının gitmesi için kağıt havlu üzerine alsamda ellerim rahat durmadı patateslerden birer birer eksilmeye başlayınca servis tabağına alıp fotoğrafladım.
gerçekten sade patates cipsinden hiç farkı yok.
canım ellerine sağlık..bende tabagından bir tane alıyorum..:))
YanıtlaSilPatates cipsini sevmeyen yoktur..Evde bu şekilde yapılmasıda daha sağlıklı olur..Ellerine sağlık:)
YanıtlaSilHarika bir sey olmus canim bu patatesler ellerine saglik afiyetler olsunnn....:)
YanıtlaSilsevilciğim sağol canım:)
YanıtlaSilkardeşler nikahşekeri bencede en sağlıklısı böyle tertemiz yağda mis gibi
arzucuğum sağol canım
Çok pratik, en azından katkısız cip, harika bir fikir, ellerine sağlık. sevgilerle...
YanıtlaSilaynen canım gönül rahatlı ile yiyor insan
YanıtlaSilçok teşk.ler sevgiler
bu çok iyi bir fikir canım sağlıklı bir cips olmuş
YanıtlaSilsağol tatlımm
YanıtlaSil